середу, 27 червня 2018 р.

Випускні вечори у міських школах Бобринецької ОТГ



       

Тільки вчора пролунав останній дзвоник, і ось випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підніматися випускникам.
    Червень 2018 року запам’ятається одинадцятикласникам Комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» міської ради важливою подією в їхньому житті: це прощання зі шкільними стінами, вчителями, однокласниками. А для педагогів – це ще одна перегорнута сторінка  книги шкільного життя.
     Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті. У ньому зустрічаються світлі надії, і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними проляжуть тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.
     Цьогоріч золотими та срібними медалями нагороджено 6 учнів:
КЗ «НВК «Гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1» - 4 срібні медалі
КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5» - 1 золота та 1 срібна медалі.
      23 та 24 червня у загальноосвітніх навчальних закладах міста Бобринця відбулися випускні вечори.
     Урочисте відкриття випускних вечорів, вручення атестатів, свідоцтва про закінчення КЗ «ДЮСШ» міської ради, грамот за особливі успіхи у вивченні навчальних предметів, вітальні слова міського голови Сніжка В.В., директорів Карпука В.В. та Богданової А.Є., класних керівників, вчителів, батьків – всі ці хвилюючі моменти промайнули, як одна мить.

    Ніжно звучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися  зі школою, з учителями, з однокласниками.
          А насамкінець — зустріч ранкової зорі та дорослого життя.
Нам залишається лише побажати молоді щасливого плавання в бурхливому океані самостійного життя! Нехай завжди  будуть поруч вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, Вам, дорогі випускники!




      

Немає коментарів:

Дописати коментар