четвер, 21 грудня 2017 р.

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Мала академія наук України – це вагома ланка позашкільної освіти учнівської молоді, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи на розсуд журі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН власне дослідження.
Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.
Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає школярам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.
20 грудня 2017 року на базі КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів наукового товариства «Глобус», який проведено спільно відділом освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради та  КЗ «ЦДЮТ».
Зі словами привітання до учнів звернулася ПАСІЧНИК Тетяна Станіславівна, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, яка зазначила, що участь у наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності.
Цього року на І етап конкурсу представлено науково-дослідницькі роботи в секціях: «Всесвітня історія», «Соціологія», «Релігієзнавство» (керівник секцій БІБІК Наталія Станіславівна) та «Екологія» (керівник секції  ПЛЮЩЕВСЬКА Ірина Вікторівна).
Під час презентації власних науково-дослідницьких робіт юні дослідники виявили свої ораторські здібності, навички красномовства, креативність, оригінальний підхід та знання теми власного дослідження.
Журі після тривалого обговорення визначило переможців. 

Вітаємо юних МАНівців та їхніх наставників та бажаємо творчої наснаги, успіхів та перемог учасникам обласного етапу конкурсу!






Немає коментарів:

Дописати коментар