четвер, 25 січня 2018 р.

Зимова сесія “Web-STEM-школа – 2018”

       



       Відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», видавництво «Видавничий дім «Освіта» та ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» 22-28 січня 2018 року організовують зимову сесію «Web-STEM-школа – 2018». 
        Мета заходу – ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, створення платформи для спілкування, пошуку і підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку STEM-освіти в Україні.
   Реєстрація відбувається на платформі “Якість освіти” (розділ Web-STEM-школи – програма) за посиланням: http://yakistosviti.com.ua Участь у роботі школи безкоштовна.
У програмі зимової сесії свої матеріали слухачам пропонують 50 спікерів за такими напрямками:
– теоретичні аспекти запровадження STEM-освіти;
– матеріально-технічне забезпечення для реалізації STEM-навчання;
– науково-методичне забезпечення запровадження STEM у навчально-виховний процес;
– лайфхаки для STEM-уроків;
– від формування життєвих навичок до суспільного визнання;
– розвиток професійної компетентності педагогів.
Дізнатися більше та стежити за подіями заходу можна за посиланнями: http://www.imzo.gov.uahttp://yakistosviti.com.ua; у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО», шукайте/збирайте інформацію за хештегом #webSTEMschool.

WEB-STEM-школа – це простір для спільного навчання, вивчення найкращого вітчизняного та зарубіжного досвіду, знайомство з новаторами сучасної освіти. Це майданчик підтримки, об’єднання зусиль освітян, громадських активістів та бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар