четвер, 30 листопада 2017 р.

Приєднуйтеся до учасників 2-го МІЖНАРОДНОГО інтернет-марафону.

ВГ «Основа» та ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» продовжують реалізацію міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики». У межах цього проекту 12-14 грудня відбудеться 2-й МІЖНАРОДНИЙ інтернет-марафон, який проводиться згідно з Концепцією «Нова українська школа». Спікерами на цьому заході виступатимуть представники Міністерства освіти та підпорядкованих установ, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Естонії та Фінлядндії, міжнародні експерти.
Участь в Інтернет-марафоні, відвідування онлайн-семінарів є безкоштовним.
Дізнатися більше>>>

Реєстрація здійснюється онлайн за посиланням: https://goo.gl/vfvwYZ

 ПРОГРАМА ІНТЕРНЕТ-МАРАФОНУ

Пропонуються теми вебінарів:

Успіх фінської освіти. Як допогти учню стати успішним 
Фінська освіта є однією з найякісніших у Європі згідно з всесвітнім дослідженням PISA. Дізнайтеся, як цього було досягнуто? Головна мета освіти — допомогти учню стати успішним. На це спрямований новий навчальний план в фінських школах.





STEM и STEAM — проекти в школі.

Як прищепити учням навички мислення вищого рівня — аналіз, оцінювання, створення нових знань? Вузька предметна спеціалізація не дає для цього достатніх можливостей. Ці протиріччя вирішують міжпредметні STEAM-проекти! Дізнайтеся, як ідея створення проекту надихає учнів та як учень стає одночасно конструктором, інженером та дизайнером.


Реалізація програми занурення в школі Естонії. Навчання національних меншин.

Поговоримо про співпрацю між вчителями задля підтримки введення тематичного навчання, збереження й розвитку рідної мови та культури; та про можливість вибору мови навчання.




Як вчити та будувати стосунки з учнями, або Для чого не потрібні гроші

2 тижні 8 українських учнів навчалися у звичайній американській школі. На що очікували та що виходило? Чи це можливо: перенести американський досвід в українську школу? Отримайте відповіді та дізнайтеся про інновації, які не коштують грошей.




Також ви зможете отримати сертифікат, який буде підтвердженням того, що ви опанували програму навчального курсу обсягом 60 год/2 кред. ЄКТС
Сертифікат видається ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», який належить до державних закладів освіти, має ліцензію на провадження освітньої діяльності з підвищення кваліфікації. Cертифікат не потребує окремого визнання і підтвердження згідно із новим Законом України "Про освіту" від 2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар