четвер, 25 січня 2018 р.

Рік розпочався активно


На 2018 рік у членів Бобринецького міського парламенту дітей заплановано чимало справ. На засіданні координаціної ради 18 січня було обговорено питання підготовки до конкурсу учнівського самоврядування «Лідер року» та вокального конкурсу серед учнів шкіл міста «Золотий голос Бобринеччини».
Крім того, парламентарі візьмуть участь в обласних заходах, які вимагають серйозної підготовки: дистанційне навчання з п’яти дисциплін, сесія обласного парламенту та Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.
У переддень свята Соборності нашої держави представники усіх закладів освіти міста зустрілися на центральній вулиці, щоб утворити живий ланцюг. Акція проведена з метою привернення уваги до важливих питань єдності усіх регіонів України.
Також цікавим і повчальним видався тренінг «Я - роду свого сила» з членами шкільного парламенту школи № 4. Під час тренінгу діти малювали дерево роду, вивчали з допомогою гри форми сімейного устрою, що донині існують у нашому суспільстві, закріплювали знання про традиційні осередки громадського спілкування українців, створювали «сімейний дім».
Заплановано проведення заходів до Дня безпеки в Інтернеті, у проведенні якого вихованці КЗ «ЦДЮТ» беруть участь декілька років поспіль. Це батьківський лекторій, тренінги та години спілкування для учнів середніх та старших класів.
Півріччя буде насиченим, справ багато. Тож побажаємо членам міського парламенту дітей успіхів!




Немає коментарів:

Дописати коментар