понеділок, 7 травня 2018 р.

Бажай. Удосконалюй. Мотивуй

        02-03 травня 2018 року у м.Києві відбувся Саміт проактивних «Б.У.М. - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.», організований та проведений Міністерством молоді та спорту, Українською академією лідерства спільно з Міністерством освіти і науки та за підтримки програми USAID «DOBRE».
Саміт об’єднав найактивнішу молодь з усіх куточків України. До нього долучилися і депутати Кіровоградського обласного парламенту, серед яких  Щіченко Вікторія представляла Бобринецьку ОТГ.
Юні парламентери були у захваті від потужнього нетворкінгу, ранкових руханок, насиченого та цікавого спілкування та дружньої атмосфери, яка панувала на Саміті.
На офіційному відкритті учасників привітали Уповноважений Президента України з прав дитини, представники Мінмолодьспорту, МОН, КОДА, керівництво програми USAID «DOBRE» та Українська академія лідерства.
Дітей мотивували своїми промовами сучасні супер-леді, котрі багато досягли та охоче поділилися своїм досвідом: Олена Макєєва та Дар‘я Мустафін.
Учасники перевірили свої знання з проектного менеджменту та здійснили хакатон «Напрацювання програми нульової смертеості дітей на дорогах України».
На думку Вікторії Щіченко, після отриманого досвіду учасники Саміту вже мають бажання робити корисні справи, самоудосконалюватись та  мотивувати до дій інших.





Немає коментарів:

Дописати коментар